Referenties

Deze klanten vertrouwen ons

Wat onze klanten zeggen

Er zijn niet veel leveranciers waarmee een reeds 15 jaar geleden tot stand gekomen samenwerking zich zo positief en continu heeft ontwikkeld als met Savimetal uit St. Vith. In deze tijden, en in het bedrijfsleven in het algemeen, van partnerschap te kunnen spreken, is helemaal niet vanzelfsprekend, maar dat partnerschap wordt hier toch telkens (wederzijds) opnieuw beleefd. Een daadkrachtig, fair en competent team slaagt er steevast met succes in om onze onderneming ook bij lastige (termijn-)situaties uit de nood te helpen, geschikte oplossingen te vinden en het onmogelijke waar te maken. Dit gebeurt allemaal tegen een achtergrond van uitstekende kwaliteit en marktconforme prijzen.
Firma Paul Wurth S.A. Luxembourg, Dirk Ossadnik, aankoper
Wij zijn actief in glasrecycling en werken hiervoor reeds decennia succesvol samen met Savimetal. Onze opdrachten worden door Savimetal steeds betrouwbaar gerealiseerd, met korte leveringstijden en een hoge kwaliteit. Ook voor individuele oplossingen schrikt men niet terug. Zo schuilt er achter schijnbaar eenvoudige onderdelen een immense knowhow en de jarenlange ervaring van hun medewerkers!
Firma Zippe, Florian Geiger, aankoopafdeling
Wij werken nu al meer dan 20 jaar in erg goed vertrouwen samen met de gieterij SAVIMETAL AG uit België. De verhouding prijs-diensten klopt. De service en het advies, zowel qua geometrie als qua metallurgie, zijn meer dan bevredigend en Savimetal is binnen het kader van de mogelijkheden steeds weer bereid in te gaan op onze individuele wensen en noden. In de loop der jaren is er tussen onze ondernemingen een werkelijk mooie, faire en respectvolle relatie opgebouwd, wat nu een bijkomende meerwaarde betekent voor beide ondernemingen.
ALBA Electronics Recycling GmbH, Franz Lamm, bedrijfsleider
Andritz FB werkt nu al bijna 30 jaar samen met Savimetal AG. Door de jaren heen hebben we een goede en positieve samenwerking gekend, die van essentieel belang is bij de toelevering van speciale materialen. Alles welbeschouwd, kunnen we steeds vertrouwen op de kwaliteit van Savimetal AG. We hopen dan ook de goede samenwerking in de toekomst te kunnen verderzetten.
Andritz FB, Gunnar Hansen, Category Manager, Strategic Sourcing