Gieterij

Diensten

Ons bedrijf biedt een bijzonder volledig dienstenaanbod zodat klanten voor al hun gietproducten slechts één partner nodig hebben. Vanzelfsprekend begeleiden wij u vanaf de projectstudie tot en met de nabewerking en de daaropvolgende kwaliteitscontrole.

Engineering

Onze ervaren technici en ingenieurs stellen hun vakkennis ten dienste van de projecten van de klanten. Ze stellen proactief ideeën voor om elk gietstuk te optimaliseren.

Meer informatie
Engineering - Gieterij

Modelschrijnwerkerij

In onze modelschrijnwerkerij worden modellen gefabriceerd, onderhouden en indien nodig hersteld. Wij beschikken over een groot eigen magazijn waarin we uw modellen onder de beste omstandigheden gratis kunnen opslaan.

Meer informatie
Modelschrijnwerkerij - Gieterij

Gietvormmakerij

Bij de gietvormmakerij maken we gebruik van verschillende methodes. We zijn in staat om zowel unicaten als grote series op erg korte termijn te fabriceren.

Meer informatie
Gietvormmakerij - Gieterij

Smelterij

Ons aanbod omvat circa 250 legeringen, die met zekerheid beantwoorden aan de individuele vereisten van de klanten. De meest exacte naleving van de analysegegevens is voor ons niet meer dan vanzelfsprekend.

Meer informatie
Smelterij - Gieterij

Nabewerking

Nabewerken, afbramen, warmtebehandelingen, mechanische bewerking of verpakking – onze klanten weten ons bijzonder ruime dienstenaanbod te waarderen.

Meer informatie
Nabewerking - Gieterij

Kwaliteitscontrole

Bij elke fabricagestap wordt de kwaliteit van onze arbeid gecontroleerd. Alleen zo kunnen we de uitstekende kwaliteit van het eindproduct waarborgen. Voor de kwaliteitscontrole staan verschillende methodes ter beschikking.

Meer informatie
Kwaliteitscontrole - Gieterij