Toepassingen

Klantensectoren

Als gieterij voor eindklanten produceren wij zowel grote series als unicaten voor een erg breed industriespectrum. Ons erg ruime gietstukkenprogramma in meer dan 250 legeringen onderscheidt ons van de concurrentie. Dit maakt ons bij vele klanten tot de betrouwbare hoofdleverancier aan wie ze de voorkeur geven.

Staalindustrie

Wij leveren alle gangbare onderdelen en speciale fabricagestukken voor de staal- en hoogovenindustrie. Hierbij beantwoorden wij aan de specifieke vereisten inzake hittebestendigheid en slijtvastheid.

Meer informatie
Staalindustrie - Toepassingen

Constructie van industriële ovens

Hittebestendige en schaalbestendige gietstukken voor de constructie van industriële ovens vormen een vast onderdeel van ons productassortiment. Hier overtuigen wij door ons erg brede legeringsprogramma.

Meer informatie
Constructie van industriële ovens

Recyclingindustrie

In onze fabrieken maken wij eveneens slijtvaste stukken voor de recyclingindustrie. Dankzij een erg uitgebreid advies met betrekking tot grondstoffen en constructie kunnen wij zelfs aan de hoogste vereisten voldoen.

Meer informatie
Recyclingindustrie - Toepassingen

Energiesector

Grote series voor de energiesector worden bij ons geproduceerd met de hoogst mogelijke fabricagenauwkeurigheid en tegen de meest gunstige prijzen. Indien nodig kunnen deze stukken op voorraad in onze hallen worden opgeslagen.

Meer informatie
Energiesector - Toepassingen

Mijnbouwsector

Reeds meerdere decennia werken wij voor klanten uit de mijnbouwsector. In deze sector kunnen wij de slijtvastheid aanzienlijk verbeteren dankzij een perfecte selectie van de gebruikte grondstoffen.

Meer informatie
Mijnbouwsector - Toepassingen

Algemene machinebouw

Dankzij nauwe relaties met onze klanten volgen wij de nieuwste ontwikkelingen inzake machinebouw. Alleen zo kunnen wij passende technologieën en diensten aanbieden.

Meer informatie
Algemene machinebouw - Toepassingen

Installatiebouw

Onze klanten bouwen installaties voor veel verschillende toepassingsgebieden. Ze weten ons brede gamma aan legeringen en de talrijke mogelijkheden inzake nabewerking sterk te waarderen. Bij vele installatiebouwers zijn wij de toeleverancier van hun voorkeur voor wat hun gietstukken betreft.

Meer informatie
Installatiebouw - Toepassingen

Chemische industrie

Uit ervaring weten onze medewerkers aan welke vereisten onze gietstukken voor de chemische industrie moeten beantwoorden. Individuele wensen van de klant zijn voor ons geen probleem.

Meer informatie
Chemische industrie - Toepassingen

Voertuigbouw

Bij de bouw van voertuigen staat veiligheid uiteraard voorop. Wij waarborgen de hoogst mogelijke precisie, evenals het respecteren van de legeringen en de mechanische sterktewaarden. Verschillende kwaliteitscontroles worden onmiddellijk ter plekke uitgevoerd.

Meer informatie
Voertuigbouw - Toepassingen