Gieterij

Modelschrijnwerkerij

In onze modelschrijnwerkerij worden modellen gefabriceerd, onderhouden en indien nodig hersteld. Wij beschikken over een groot eigen magazijn waarin we uw modellen onder de beste omstandigheden gratis kunnen opslaan.

Flexibele modelschrijnwerkerij voor gietstukgewichten van 0,5 kg tot 3 t

Voortbouwend op onze jarenlange ervaring fabriceren onze medewerkers modellen voor gietstukken met een gewicht van 0,5 kg tot 3t. Die worden volgens de opgaven van onze klanten of op basis van voorbeelden gefabriceerd. In de loop der jaren hebben we onze productiemethodes aangepast aan nieuwe technieken en aan de eisen van de klanten. Thans produceren we zowel CNC-gefreesde modellen als met de hand vervaardigde modellen. In beide gevallen garanderen wij de hoogst mogelijke precisie en maatnauwkeurigheid.

Om onze modellen te maken gebruiken wij alleen de allerbeste materialen, zoals multiplexhout en speciale kunststoffen. Hierdoor kunnen we de best mogelijke levensduur van de modellen waarborgen. Indien gewenst werken we nauw samen met de ingenieurs van onze klanten.

Opslag, instandhouding en herstelling

Ons bedrijf beschikt over een groot magazijn waarin de modellen van onze klanten gratis, deskundig, droog en in een geschikt klimaat worden opgeslagen.

Onze modelschrijnwerkers voeren uiteraard alle werken uit die noodzakelijk zijn voor de instandhouding van de modellen. Ook herstellingen van diverse modelvarianten nemen wij graag op ons. Deze werken worden uiteraard volgens de hoogste kwaliteitsstandaarden uitgevoerd.

Modelschrijnwerkerij - Gieterij
Modelschrijnwerkerij - Gieterij

Die manier van werken biedt onze klanten alleen maar voordelen:

  • financiële voordelen omdat ze op magazijnruimte besparen en er geen transport vereist is
  • een snelle beschikbaarheid van de modellen in het geval van een opdracht
  • een gering risico op beschadiging
  • individuele fabricage op basis van tekeningen van de klant
  • ervaren modelschrijnwerkers tot uw dienst