Gieterij

Engineering

Onze ervaren technici en ingenieurs stellen hun vakkennis ten dienste van de projecten van de klanten. Ze stellen proactief ideeën voor om elk gietstuk te optimaliseren.

Onderzoek en ontwikkeling: altijd een stap voor

De vereisten van de industrie aan gietproducten zijn de laatste jaren aanzienlijk toegenomen door de harde internationale concurrentie. Gietstukken moeten beantwoorden aan erg hoge eisen: hoge sterkte, laag gewicht, dunne wanddiktes, hoge maatnauwkeurigheid, langere levensduur, hogere temperatuurbelastingen, hogere slijtvastheid, energie-efficiëntie, betere oppervlaktekwaliteit enz.

Hierdoor zijn grote inspanningen inzake de ontwikkeling van grondstoffen en methodes nodig om de markttrend altijd een stap voor te blijven. Permanente investeringen in onderzoek en ontwikkeling, vaak in nauwe samenwerking met onze klanten, vormen een vast onderdeel van onze bedrijfstraditie.

Uitstekende marktkennis door nauwe klantenrelaties

Onze ingenieurs en technici onderhouden nauwe relaties met onze klanten. Zodoende volgen ze de nieuwste ontwikkelingen op de markt op de voet. Die marktkennis en hun vakkennis inzake de gietindustrie stellen ze ten dienste van onze klanten. Wij bieden bijgevolg een individuele service en de best mogelijke planningszekerheid.

Door ons omvangrijke dienstenaanbod zijn we in staat om onze klanten complete oplossingen aan te bieden. Wij fabriceren prototypes, kleine series, unicaten en grote series, en staan in voor de nabewerking en de kwaliteitscontrole. Ook hierbij staan onze gekwalificeerde medewerkers onze klanten steeds met raad en daad bij.