Toepassingen

Voertuigbouw

Bij de bouw van voertuigen staat veiligheid uiteraard voorop. Wij waarborgen de hoogst mogelijke precisie, evenals het respecteren van de legeringen en de mechanische sterktewaarden. Verschillende kwaliteitscontroles worden onmiddellijk ter plekke uitgevoerd.

Beantwoorden aan de hoge eisen van de voertuigindustrie

Het spreekt voor zich dat voertuigconstructeurs aan de hoogste veiligheidsnormen moeten beantwoorden. Hun leveranciers moeten bijgevolg ook de hoogste kwaliteit aanbieden. Precies dat trachten onze medewerkers elke dag opnieuw waar te maken. Wij produceren zowel gietstukken in serie met de hoogst mogelijke kwaliteit en de hoogst mogelijke maatnauwkeurigheid, als veiligheidsonderdelen. Die beantwoorden overeenkomstig de eisen van de klant aan bepaalde mechanische eigenschappen.

Onze Europese klanten, waaronder bekende voertuigconstructeurs, weten ons brede aanbod te waarderen. Wij bieden de meest verschillende legeringen aan, waaronder gietstaal en roestvrij gietstaal. Ook temperstalen worden in onze fabrieken gefabriceerd. Hierbij waarborgen wij de hoogst mogelijke precisie met inachtname van de normen.

Kwaliteits- en veiligheidscontrole van de gietstukken

Uit ervaring weten we dat onze klanten aan de strengste veiligheidsnormen moeten beantwoorden. Daarom worden de stukken die we vervaardigen op verschillende manieren getest: ultrasoon onderzoek, magnaflux-onderzoek, penetrant onderzoek en zelfs Röntgenonderzoek. Doordat we deze tests op ons nemen, bespaart de klant niet alleen tijd, maar ook administratieve kosten.

Indien gewenst kunnen we de gefabriceerde onderdelen in onze hallen opslaan en een just-in-time-levering aanbieden.

Voor de voertuigconstructie fabriceren wij o.a. volgende onderdelen:

  • Chassisonderdelen voor touringcars en stadsbussen
  • Remblokhouders voor railvoertuigen
  • Diverse onderdelen voor landbouwmachines
Voertuigbouw - Toepassingen